Sivut

maanantai 25. syyskuuta 2017

Kuulumiset

Päätin herättää blogin jälleen henkiin. Pyrin kerran viikossa postaamaan, mutta pidän tämän kuitenkin liikutuspäiväkirja tyyppisenä blogina. Ulkoasua olen päivittänyt, mutta siihen teen vielä muutoksia sitä mukaa kun kerkeän.

Mitä minulle kuuluu nyt? Tai meille? Ketä on me? Nyt on kuvioissa vain minä, hevonen ja koira. Kesällä Vili lopetettiin, mikä oli kova paikka. Kuitenkin Rita sai kuuden pennun pentueen, josta minulle jäi omaksi koiraksi Koda. Tarkoitus olisi käydä sen kanssa näyttelyissä ja hirvikoira siitä tulee, mutta tulevaisuus näyttää mitä kaikkea tullaan tekemään yhdessä.



Itse olen tällä hetkellä töissä. Vuoden vaihteessa haen uudestaan Tampereelle poliisikouluun. Hain viime vuoden vaihteessa myös samaiseen kouluun, mutta oma terveys tuli vastaan ja sairastuin. Pystyn onneksi elämään lääkkeiden avulla normaalia elämää ja sairaus ei haittaa mitenkään, eikä estä mihinkään ammattiin kouluttautumista. En tiedä vielä teenkö siitä erillisen postauksen vai en, teidän tietonne jää tähän tai saatte myöhemmin siitä lisää tietoa.

Sara voi hyvin ja on elämänsä kunnossa, lukuunottamatta kesällä kertynyttä heinämahaa. Tällä kaudella olemme päässeet paljon kilpailemaan ja kilpaillaan Helppo A tasolla. Tarkoitus on nyt valmentautua ahkerasti ja seuraavalla kaudella jatkaa samaa rataa, ellei loppukaudesta pääsisi korkeammalle - aika näyttää. Valmentajanamme on Sanna Pajula jonka kanssa treenaamme kerran viikossa. Kuvioihin on tulossa mahdollisesti lisääkin valmentajia, en ole vielä varma kuinka aion toimia. Paljon muutoksia on tullut, mutta näillä mennään tällä hetkellä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti